Bestel Een Frisse Blik

Bestel nu Een Frisse Blik – Frans Hals Revisited

 

Kunstenaarsboek € 35 – na 1 januari 2019 € 50 (kleine oplage)
Special Limited Edition € 125 – na 1 januari 2019 € 150 (133 stuks)

De snelste en goedkoopste wijze

Maak het bedrag voor de gewenste editie over op NL37 INGB 0004 7516 75 op naam van De Zingende Zaag in Haarlem onder vermelding van de boektitel. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer bij de omschrijving.        

Wij zenden of koerieren u het boek zonder bijkomende kosten per omgaande.

De kunstenaarseditie, boek, blik en 13 Haarlemmer Halsjes is genummerd en gesigneerd. Hoe eerder u bestelt hoe lager het nummer. Oplage 133 stuks. Wij bellen u voor een afspraak om de uitgaven (zo veel mogelijk) persoonlijk te bezorgen. 

LET OP! Ook is het mogelijk uw exemplaar in Haarlem op te halen tijdens een van onze feestelijke presentaties: vrijdagmiddag 23 november in het Noord-Hollands Archief, donderdagavond 29 november bij H. de Vries Boeken en zondagmiddag 9 december tijdens de Beurs voor Bijzondere Uitgevers in Paradiso.  Meer informatie: 06-33 84 23 96.

Een tweede manier

U stuurt een e-mail naar info@dezingendezaag.com met vermelding van de gewenste editie en uw volledige naam, adres en telefoonnummer. Na ontvangst van uw bericht zenden wij u een factuur. Op deze nota wordt een bedrag  van € 5,00 voor verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangst van uw betaling nemen wij contact met u op voor een snelle en persoonlijke bezorging.

Intekenen op de reeks

Wilt u ook de volgende uitgaven van De Zingende Zaag ontvangen? U kunt per email intekenen op de reeks. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen en krijgt als eerste uw exemplaar toegezonden. Voor meer informatie: info@dezingendezaag.com

Wilt u bestellen vanuit het buitenland? Informeer dan naar de verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *