Gepost op

NATIONALE GEDICHTENDAG IN HET FRANS HALS MUSEUM

Performance in het Frans Hals Museum
Op Nationale Gedichtendag, donderdag 31 januari en vier woensdagen en zaterdagen in januari leidt dichter en performer George Moormann, alias dr. Placebo, tijdens een performance, in doktersjas en met stethoscoop, op geheel eigen wijze bezoekers rond tijdens de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen. De deelnemers worden getrakteerd op een Haarlemmer Halsje (een koekje om beter te kijken), er zijn extra kijk-oefeningen (in samenwerking met het Kennisinstituut voor de Verbeelding) en Moormann leest ter plekke zijn bij de schilderijen horende beeldgedichten voor.

Data, tijden en locatie
Nationale Gedichtendag donderdag 31 januari om 14.00 uur
Woensdag 16 en 23 januari om 14.00 uur
Zaterdag 19 en 26 januari om 11.00 uur
Frans Hals Museum – Hof, Groot Heiligland 82 te Haarlem

Kosten: 5 euro (excl entree museum)
Aanmelden via meet@franshalsmuseum.nl.
Meer informatie: 06 28 15 93 94
Bezoek ook www.franshalsmuseum.nl en www.eenfrisseblik.eu